Handelsbetingelser

HAFNIA CONSULTING
Lindevangs Allé 3
2000 Frederiksberg
TLF: 41414125
CVR: 40435212

Generelt

HAFNIA CONSULTING stiller en abonnement-baseret online tjeneste til rådighed på www.hafnia-consulting.com

Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og HAFNIA CONSULTING.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem HAFNIA CONSULTING og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med HAFNIA CONSULTING vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og HAFNIA CONSULTING.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til HAFNIA CONSULTING’s tjenester bestemt ved bestilling.

Alle pakker giver 50% rabat på fulde rekrutteringer og op til 50% rabat på jobannoncer alt afhængig af platform, screening af tilsendte ansøgninger og CV’er, hvis HAFNIA CONSULTING står som modtager af ansøgninger og CV’er, afslag besvarelse til ansøgere, hvis HAFNIA CONSULTING står som modtager af ansøgninger og CV’er.

Pakke 2 + 3 giver desuden mulighed for HAFNIA CONSULTING at søge kandidater i egen emnebank.

Pakke 3 giver desuden mulighed for at få tilknyttet en fast kontaktperson og mulighed for op til 15 stk jobannoncer med rabat årligt.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere sine oplysninger til brug for Hafnia Consulting.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort eller dem, som brugeren af sin virksomhed råder over.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud 1 gang pr. mdr.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af HAFNIA CONSULTING tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelig, via det valgte betalingsmiddel.

Tilpasninger og ændringer

HAFNIA CONSULTING forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbart fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af Tjenesten kan ske ved udgang af betalings-perioden på 11. måned fra seneste betaling. For at opsige sin aftale, skal man skrifteligt rette henvendelse til HAFNIA CONSULTING via info@hafnia-consulting.com og ellers forlænges automatisk med en (1) måned ad gangen. Ved opsigelse ophører abonnementet ved udgangen af den senest betalte periode. Der sker derfor ikke tilbagebetaling af betalte aftaler eller gebyrer.

Betaling

HAFNIA CONSULTING modtager online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online og Visa Electron.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er eksklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Danmark – Kroner (DKK)

HAFNIA CONSULTING benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt på vores hjemmeside, da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside. 

da_DKDanish